resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4663
    saha dışında, saha içinden daha fazla performans vermeye çalışmasa bence takımda kalıcı olurdu*. transferinden zarar etmesek de gitmesine üzüldüm diyebilirim. geçen sezonki rezalet takımla olan performansları insanların aklında kalmış hep (ki gidene kadar da takımın iyilerindendi).

    ancak bir önceki sene * sezonun 2. yarısında takıma katılıp neredeyse şampiyon olmamıza en büyük katkıyı verecekti. hakem faciası ankaragücü * maçından sonra fatih hoca kendisinin arkasında durmayı değil yedek soyundurmayı tercih etti. kritik fikstürde babel'den, halil dervişoğlu'ndan falan medet umdu forvette. 1 kadıköy deplasmanı çaldı, derbi performansları hep iyiydi, futbol zekası çok yüksek değildi ama rakip stoperleri çok yoran bir oyuncuydu. kendisine tek kızdığım maç iç sahadaki barcelona maçıydı *. ama o maçta da ilk 11 başlamamıştı, belki 11 başlayıp gomis sonradan girse turu geçecektik (+feghouli oynasa...).

    velhasıl ben kendisini kötü düşünceler ile anmıyorum, bilakis aklımda hep sahada yaptığı olumlu işler kalmış. döviz'in geldiği konumu düşünecek olursak iyi de para kazandırdı, yolu açık olsun. kendisinden razıyız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın