• 9284
    tribüne giden özelinde söylemek istiyorum. muhteşemdir. tribüne gidemeyen kardeşlerimiz de muhteşem taraftar elbet ancak yıllardır iç sahada rakiplere kurduğumuz üstünlük gerçekten bambaşka. 2022-2023 sezonunun son 7 iç saha maçının 6 tanesinde gol yememişiz. çok normal, rakibe topla oynamayı zehir ediyoruz resmen, o inanılmaz ıslığın rakibi çok ciddi etkilediğini düşünüyorum. yeni stat açıldığından beri kimileri eski sami yen'in yerini tutmadığını düşünse de bu statta da iç saha baskını muhteşem yapıyoruz. çünkü futboldan çok iyi anlıyoruz, flash açma olayı hariç nerede beste gerekiyorsa orada beste söylüyor nerede ıslık gerekiyorsa orada ıslıklıyoruz. misal fenerbahçe taraftarı her ama her pozisyonda öyle bir ıslık kopartıyor ki sahada penaltı için, lehe kararlar için hakemler bir yerden sonra eminim göremedikleri pozisyonlar için şüphe duymaktan vazgeçip ''bunlar her şeye uğultu koparıyor zaten'' diye düşünüyorlar. ancak galatasaray taraftarı öyle değil. tribünden penaltı olmadığı belli olan pozisyon için çok kısık ses yükseliyor, boş yere her pozisyonu ıslıklamıyor galatasaray taraftarı. hal böyle olunca da yer yerinden oynadığı vakit hakemler diyor ki bence ''gerçekten gözümden kaçırdım mı acaba?'' işte böyle baskına alıyoruz hakemi de rakibi de. fenerbahçe taraftarı ve topçuları statta 15 yaşında twitter fenomenleri gibi her pozisyona a u bağırınca bir anlamı kalmıyor kopan gürültünün bence.

    ve diğer bir nokta ise hiç taşkınlık yok. kavga da çıksa, şampiyon da olsak sahaya inmiyoruz, yabancı madde çok küçük istisnalar hariç neredeyse sahaya atılmıyor, yine 1-2 istisna hariç kolay kolay kendi futbolcumuzu ıslıklamıyoruz. geçen sene 13. bitirdik biz, elbette tribünde tepkimizi gösterdik, yönetim istifa dedik, büyük yangın çıkardık ve bu sayede bu yılki başarıya ulaştık. ancak geçen sene o durumdayken bile gittik maçlarda o maçın gereği, o pozisyonun gereği neyse ona göre reaksiyon verdik.

    kısaca bence muhteşem bir taraftarımız var. ne durmadan güzel besteler söyleyen, ne durmadan saçma sapan uğultular çıkaran, ne de durmadan ıslıklayan bir taraftar. an ne gerektiriyorsa onu yapan, futbolu iyi bilen büyük galatasaray taraftarına saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın