• 5637
    bu yaz bol bol bilinmezliklerle , odak kaydırma, hedef şaşırtmalarla başarılı bir transfer dönemi geçireceğini düşündüğüm yönetim.

    ne yapmaya çalıştıklarını galatasaray'ı çok yakından takip eden taraftar bile kestirememesi gerekiyor yeri geldiğinde. muhabirleri sık sık ters köşe yapmalarını bekliyorum. yeri geldiğinde de muhabirlerden yararlanarak menajerleri ters köşe yapmalarını bekliyorum. *

    örneğin nicolo zaniolo:
    italya milli takımına çağırıldı, son maç harika 2 gol attı, şuan
    oldukça gündemde takımda kalması da gitmesi de olağan.

    bir ara süleyman rodop "zaniolo, en az 1 sene daha kesin olarak kalacak." şeklinde bir şeyler söylemişti. diğer yandan zaniolo 1 yıl daha kalmak istiyorum dediği haberleri çıkıyor.

    işte bunlar güzel gelişmeler, olası satışında daha fazla gelir elde etmek için. kısmen tok satıcı konumda kalmak gerekiyor.

    geçmişte bazı yönetimlerde ne yapmak istediklerini bütün kamu oyu biliyordu, biraz daha fazla gelir elde etme imkanımız olan, takımda düşünmediğimiz futbolcuyu herkese duyuruyorduk, zaten gönderecekler bakış açısıyla talipliler olabildiğince alta çekerek fiyatı işi bitiriyordu. kiralık gönderilecek futbolcuysa maaş konusunda bu yapılıyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın