• 33010
    önümüzdeki sezon kadroyu koruyabilirsek ileri dörtlünün 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçında sahaya çıkan icardi, kerem, barış alper ve zaniolo şeklinde olacağını düşünüyorum. geniş kadroda ise rashica, yunus, mertens ve transfer edilecek forvet olsun. hep şikayet ettiğimiz, çöp diyebileceğimiz 1 tane adam yok.

    umarım kadro korunabildiği kadar korunur. giden olursa da çok iyi isimlerle takviye edileceğine inanıyorum. hayırlısıyla şu ön elemeleri geçip şampiyonlar ligine kalalım. çok zorlu bir kura da çekmezsek gruplardan çıkıp yine ses getirebiliriz.

    eğer kemik kadro korunur ve 3-4 sene birlikte oynarsa şampiyonlar ligi şampiyonluğu hayal değil. 2000 yılında uefa kupası da hayaldi ve böyle istikrarlı bir kadronun sonucu olarak o başarı geldi. hem de ne gelmek. rakipleri deplasmanda 2-0, 4-1 gibi skorlarla yenip daha ilk maçtan turu neredeyse garantileyerek.

    şimdi benzer hedefler için çalışma zamanı. olur olmaz o ayrı ama hedefimiz bu olmalı. şampiyonlar liginde henüz çeyrek finalden ötesini göremedik ama o barajı aşarsak yarı finalde bizi durdurabileceklerini sanmıyorum. finale kalırsak da rakip isterse real madrid olsun çekinecek olan biz değiliz:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın