• 2629
    yorumlarını denk geldiğimde dinlediğim, özel olarak takip etmediğim klasik bir türk futbolu yorumcusu şahıs.

    gs tv’de davet edildiği programın son dakikada taraftar grubu sebebiyle iptal edilmesi rezalettir. bunun davet edilen isimle hiç bir ilgisi yoktur. bu iptal, kararı veren kurumun etik anlayışını gösterir. koskoca galatasaray spor kulübünün resmi tv kanalı, galatasaraylı olduğu bilinen bir spor yorumcusuna karşı takındığı rövanşist tutum çok saçma, gereksiz, manasız. başka işiniz yok mu derler adama.

    bütün medya fenerbahçe holiganlarıyla dolmuşken, sen yönetim olarak ne ridvan dilmenin yönlendirmelerine, ne mehmet demirkolun algı operasyonlarına hiç ses çıkaramazken (10 yıllardır); galatasaraylı genç çocuklara ulaşmış, her maçtan sonra tek başına galatasaray maçlarını yorumlamış, vole youtube kanalında galatasarayın hakkını tek başına korumaya çalışan adamdan (ki korumasına ya da böyle bir sorumluluk yüklenmesine de gerek yok) hırsını al. neresinden bakarsan bak yanlış.

    biz de sözlük olarak artık kişilerden bağımsız olarak aksiyonlarımızla ilgilenirsek, bu saçma futbol ikliminden kendimizi sıyırırsak, daha başarılı daha elit olacağımıza inancım fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın