• 107
    oncelikle yonetimi ve teknik kadromuzu tebrik ediyorum ve kendilerine tesekkur ediyorum. sampiyonluk kadar degerli olan uyuya kalmadan mac izleme keyfini bize geri getirdikleri icin minnettarim.

    ıhtiyaclarimiz net fakat sahsi fikirlerimi belirmek isterim kisaca.

    boey ve nelsson’a acil sozlesme yeniletip 1 sezon daha kalmaya hatta yarim sezon kalmaya ikna edilmeleri lazim. cok elzem!! bunun yanisira ıcardi ve rashisca alinmali. yine ic transferde eger satilabilirsa oliviera, zaniola ve midtjo gonderilmeli. bunlarin yanisira mostafa mohammed, morutan ve cicaldau da ayni sekilde satilmali. gomis, emre tasdemir, mata gonderilmeli. yusuf demir’e yer acilmali veya kiralanmali.

    yukarida bahsettiklerimin tamami yapildigi bir senaryoda sampiyonlar ligine kaldigimizi varsayarsak elimizde cok ciddi bir transfer butcesi olusur. kimler alinir bilinmez eminim ki plani coktan yapilmistir fakat yabanci sol bek, yedek forvet, as 8 numara ve as forvet arkasi sart. kaleci de ınaki pena tarzi kiralamali begenirsek seneye monte edilmeli bir opsiyon degerlendirilebilir. son olarakda di maria tarzi az ama oz oynayacak yildiz transferi ile pastanin ustundeki cilek konur.

    dun oynanan sevilla-roma macini izledikten sonra keske ikisinden biri galatasaray olsaydi demeyen yoktur. cok da hayalci bir yaklasim degil. formundaki bir galatasaray dun ikisinide yenerdi. sampiyonlar ligi baska bir seviye ve zorlu bir gruptan 3. cikip avrupa liginde sampiyonlugu zorlayan bir kadro kurmak gercekci bir hedef olur bizim icin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın