• 32971
    eğer 2023-2024 sezonunda avrupada biraz bile olsa başarılı sonuçlar almak istiyorsa orta sahasını kuvvetlendirmesi gereken takımımız.

    şu az sonra yazacaklarıma gülenler çıkacaktır ama devam edeyim. fifa 98'den bu yana yani 25 senedir futbol oyunlarını oynarım. ilk kez fifa 23'te sahada oynanan oyunu bütünsel olarak bu kadar başarılı simüle ettiklerini görüyorum. yani oyuncu, top mekaniklerini filan bir kenara bırakırsak, gerçek maçta hemen ne oluyorsa ona en yakın şekilde oyuna aktarabildiklerini düşünüyorum. galatasaraydan başka takımla oynamak istemediğim için online maçlarda hep klasman 5'te takılıyorum. ortalama bir oyuncuyum, beceri hareketlerinde iyi değilim ama sahaya yayılış, atak vb konularda iyiyimdir. karşıma çıkan bütün takımların orta sahaları büyük harflerle beni eziyor. top kapma, adam kovalama, kalabalıktan top çıkarma ve dribbling gibi konularda, online maçlar oynayan kullanıcıların seçtiği baş/baş altı takımların orta sahaları galatasaraydaki oyuncuları ezip geçiyor, el kol sallayarak kale önüne kadar geliyor. beşiktaş maçında da başımıza gelen şey bu oldu zaten.

    gelecek yıl planlamamızda mertens gibi forvetten 8-10 numara arası bir bağlantı oyuncusuna evrilmiş bir isimden ziyade gerçek bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. 10 numara filan da değil zaten futbolda 10 numara diye bir kavram kalmadı. toreira ve iki tane taş gibi 8 numaraya ihtiyacımız var. olveira onların yedeği olabilir maalesef. berkan toreirayı mis gibi yedekler ona eminim.

    umarım elde edilecek bonservis geliri buraya harcanır. mevcut savunmamız da forvetimiz de başaltı takımlardan eksik kalmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın