• 1648
    muhalif seçmenin iki turda da elinden geleni yaptığı güzel ülkem. iktidarın eskilerine 0,00001 oya karşılık 40 vekil verilmesine, haysiyetsiz fetöcülerin listelerde kupon sıralara konmasına rağmen yaptılar bunu üstelik. ancak bu kadar aptalca muhalefet daha fazla oy alamazdı.

    cumhurbaşkanı bir süre sonra “gelin kardeşlerim, bitsin bu küslük, din kardeşlerinin küs olması caiz değildir” dediği ve elinin altında bulunan milyonlarca mevki ve makamdan bir kaç yüz tanesini ikram ettiği an anayasayı halk oylamasına sunacak çoğunluğa ulaşmış olacak. bu eser tabi ki kılıçdaroğlu’na ait. istifa eder mi bilmem ama etse de bu saatten sonra bir işe yaramaz.

    erdoğan da yarından tezi yok 29 ekim pazar gününe halkın önüne referandum sandığını koymak için elinden geleni yapmaya başlar. o tarihte o sandığı koymak şu an itibari ile tek gayesidir adım kadar eminim. mecliste bulunan 350’den fazla siyasal islamcı milletvekili ile bu hiç de zor görünmüyor. tekrardan tebrikler piro dedem, erdoğan bile bu kadarını tek başına başaramazdı! artık torunlarına anlatacak bir hikayen daha oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın