• 1640
    bir seçimi daha geride bırakan güzel ülkem, cennet vatanım.

    hayırlısı olsun diliyorum öncelikle. 21 senedir iktidar başımızdaydı zaten, 5 sene daha devam kararı alındı. bunun, getirileri kadar götürüleri de olacak elbette. her seçim, bir vazgeçiştir aslında. umarım getirileri, götürülerinden fazla olur, ülkenin hali belli sonuçta. 89 iq’ya sahip biri bile ülkedeki sorunları biliyor şu an.

    hepimizin bir siyasi görüşü var, ya da bazılarımızın hiç yok, apolitik olan var, küskün olan var, hatta sandık nedir bilmeyen bile vardır aq. bu süreçte, sizin gibi düşünmeyenlere saygı göstermenizi öneririm. belki haksızlığa uğradınızı ya da hakettiğiniz gibi yönetilmediğinizi düşünüyorsunuz (ki bence de öyle) ama sonuçta demokrasiye inanıyorsak, bu verilen karara saygı duymak gerekir.

    oran olarak baktığımızda, siz vermeseniz bile kardeşiniz karşı tarafı seçti. anneniz a tarafı seçtiyse, babanız b tarafına oy verdi. o yüzden, duruma üzülüp ağzınızdan, yakınlarınızı üzebilecek şeyler çıkmasın. özellikle depremzedelere yönelik çirkin ifadelerde bulunmayın hiç. aklımızdan bile geçmeyecek kadar kötü bir felaket yaşayan, yakınlarını kaybeden, kalacak yerleri bile olmayan insanlara laf söylemek tek kelimeyle akıl noksanlığıdır. lütfen böyle şeyler yapmayın. yarın bir gün onlardan biriyle yüz yüze bakmak zorunda kalınca utanacak durumda bırakmayın kendinizi.

    sözlükte böylesine aşırı tipler görmedim hiç ama ben genel olarak söylüyorum zaten bunları. gerçekten değmez.

    son olarak; hükümetler geçici, galatasaray sonsuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın