• 32969
    transfer stratejisini hücumda yıldız, savunmada wonderkid üzerine şekillendirmesini tavsiye ettiğim takım.

    türkiye’den özellikle forvet satışı çok zor. olan satışlarda da olumlu bir referans yok. aklıma gelen örnekler cenk tosun ve omar niasse. ikisi de başarısız oldu. bir tek enes ünal vasatın bir tık üstünde oynuyor. bruma da yine hücum anlamında olumsuz bir referans.
    savunma tandeminde ise olumlu bir çok referans var. çağlar söyüncü, ozan kabak, merih demiral, zeki çelik gibi yerlilerin yanı sıra kim min jae ve her ne kadar sakatlıklarla şanssız bir sezon geçirse de marcao olumlu referanslar. bu yaz bu isimlere muhtemelen transfer rekoru olarak victor nelsson ve sacha boey de eklenecek. yani bu ülkeden bir savunma oyuncusunu bir forvet ya da 10 numaraya göre çok daha rahat iyi bedellere satabiliyoruz.

    bu sebeple 2023/2024 sezonunda kadroyu takviye ederken forvette veya kanatta wonderkid macerası aramak yerine stoper ve beklerde bu hakkı kullanmayı daha mantıklı buluyorum. nelsson’dan ve boey’den kazanacağımız paraların gerekirse yarısını aynı mevkileri yeni potansiyelli oyuncularla takviye etmek için, mümkünse avrupalı isimlerle, kullanmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın