• 32965
    2023-2024 sezonu için sacha boey, victor nelsson ve nicolo zaniolo'yu gözden çıkardım. sanıyorum yönetim de bu 3 oyuncuyu nakde çevirip hem kulüp ekonomisini biraz daha toparlamayı hem de yeni sezon için transfer bütçesini buradan sağlamayı amaçlıyor.

    rashica, kaan ve icardi'nin bonservislerinin alınacağını düşünüyorum. inşallah süreçleri sakız gibi uzatıp son haftalara falan bırakmazlar.

    bunun dışında kerem ve torreira bırakılmayacaktır. ki doğrusu da budur.

    bu çerçevede
    1 adet sağ bek
    1 adet stoper
    1 adet sol bek
    2 adet orta saha
    1 adet kanat
    1 adet yedek santrfor
    ihtiyacımız var bence. yukarıda saydığım 3 kişinin haricinde 7 takviye daha yapmamız lazım yani. morutan ve mustafa kalırsa 5. ama onları da satarız herhalde. uğurcan ihtimalini sanmıyorum ama en küçük bir imkan doğarsa alınması çok elzem. çok zor olduğu için onu sayıya dahil etmedim.

    mert müldür ve başakşehir'den berkay özcan transferlerini çok stratejik buluyorum. her ikisi de milli takım havuzunda yer alan 24'er yaşında ve bence kaliteli adamlar. 3 yerli kuralında rotasyonu daha rahat çevirmemize ciddi katkıları olacaktır. seneye 60 civarı maç yapacağımız unutulmamalı. bu 2 transfer yapılabilirse kerem ve abdülkerim haricinde gözümüz kapalı 11'e yazacağımız 2 yerli daha olur. kazımcan'ın da gelişimine dikkat etmek lazım. ama şu an için şampiyonlar liginde direkt kazım ile başlarız diyemiyoruz. o yüzden abdülkerim ve kerem'in dışında bu ayara çok yakın en az 2 yerlimiz daha olmalı. almaya gücümüzün yeteceği bu 2 arkadaş var sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın