• 32958
    galatasaray futbol takımı kendi oyun anlayışı ile çıktığı her maçın doğal favorisidir. puan kaybettiğimiz maçların tamamı kendi düzenimizi terk ettiğimiz için.

    akan oyunda attığımız gollerin çoğu iyi organize edilmiş oluyor. hatta şöyle olumsuz eleştirim var. birçok pozisyon golle bile bitmiyor. rakiplerimizin yarım yamalak bulduğu 3 pozisyonda 2 gol bulması beni daha da çıldırtıyor.

    okan hoca belli ki klasik kendi kadro diziliminden taviz vermiyor. bu da oyuncuları birbirine alıştırdı zaten. 6, 8 ve 10 numara ile orta saha kurgusunu seviyor. benim gördüğüm gelecek yıl için 8 ve 10 numara bölgeleri için yeni transfer gerektiği.

    sergio ve mertens'in dar kadroda rotasyona girip yerlerini fiziksel olarak güçlü, oyun aklı yüksek iki oyuncu şart. sadece bu iki transfer bile hem seviyemizi yükseltir hem de kalitemizi korur.

    en önemli konu ise yusuf, hamza, baran, eren, metehan, emin, jankat, ross, emirhan ve yeni alınacak bütün gençlerin kadroda tutulmasına karşıyım. onların düzenli oynayacağı bir projenin sağlanması, onların yerine kulübede tecrübeli oyuncuların beklemesini istiyorum. potansiyeli yüksek oyuncuları bütün yıl antrenman yaptırıp kulübede tutmayalım. beni en çok üzen konu bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın