• 1826
    19 mayıs'ta kendi deyimiyle doğum gününde birkaç şey yazmak istedim. bu ülkeye karşı olan umudumu, sevgimi, inancımı yitirmeme ramak kalmışken hatta ben yitirdiğimi zannediyorken tekrar karşıma çıktı.

    kılıçdaroğlu'nun adaylığından seçim döneminde yapılan yanlışlara, ittifaklara, aradaki farka her şeye çok öfkeli ve tepkiliydim. 28 mayısta oy kullanmayacağını açıklayanlara kızamıyordum, çünkü aynı umutsuzluk aynı hayal kırıklığı gidip oy kullanacak dahi olsam bana da sirayet etmiş ve bu ülkeden kurtulma planları yapmaya başlamıştım bile çoktan.

    ama bugün bir şeyi fark ettim.

    her şeyden, herkesten önce benim atatürk'e bir borcum var. günümüzde yaşanan her şeyden hücrelerime kadar nefret etsem de onlar için değil, atatürk için elimden gelen neyse onu yapmalıyım. kendisinin binbir zorlukla çukurdan çıkardığı, büyük hayallerle kurduğu bu ülkeyi tekrar çukura sokmamak için, kendisinin kurduğu hayallere tekrardan ortak olabilmek için elimden geleni yapmam gerek. yapmam gerek ki kendisine karşı yüzüm kızarmasın.

    küsmenin, isyan etmenin, tepki göstermenin kesinlikle haklı sebepleri olduğunu biliyorum ama atatürk'e küsülmez. benim de sizin de atatürk'e bir borcu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın