• 9263
    ülkemizde farkındalığı ve sahaya etkisi en yüksek taraftar grubudur. ne zaman tepki verilir, ne zaman destek verilir çok çok iyi biliyoruz. sosyal medyada veya bireysel anlamda zaman zaman ayrı düşünenler tabii ki çıkabilir, çıkmalıdır da. ''çürük yumurta'' denecek tipler bile çıkıyor ancak galatasaray taraftarı içerde dışarda fark etmez tribünde veya kitlesel organizasyonlarda müthiş iş çıkarıyor.

    22/23 sezonunu şampiyon tamamlayacaksak en büyük aktörlerden biri bu taraftardır. her maç stadı doldurmuş, 1-2 maçtaki ufak tepkiler dışında her zaman destek olmuştur. o maç içinde kötü oynayan futbolcusunu oyundan çıkarken bağrına basmış, giren oyuncusunu her zaman motive etmiştir. o maçın en iyisi kimse maç sonu onu çağırıp, onu onurlandırmıştır. kritik anlarda agresif tribünü oluşturmuş, rakibi de hakemi de etki altına almıştır. derbide çok kritik bir hata yapan futbolcusunu, ısınma esnasında tribüne ilk olarak çağırmıştır. morali bozuk, derbiyi kötü bir şekilde kaybetmiş takımın antrenmanına binlerce kişi gitmiş takıma hem destek vermiş hem de uyarı yapmıştır.

    ama yine de hiçbiri bugün yaşanan kadar acayip değildi bence.* sezonun en kritik maçlarından birine çıkmışsın. deplasmanda öndesin ama eksik kalmışsın. son dakikalarda icardi gibi sansasyonel bir adamın attığı golle maçı bitirmişsin. o rahatlama ve çıldırma anında sen icardi diye değil golden önce çok kritik bir müdahale yapan ''nelsson'' diye bağırıyorsun. acayip bir andı gerçekten.

    galatasaray taraftarı sezonun yıldızıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın