2009-10 Türkiye Basketbol Süper Ligi 27.Hafta Maçı
18:30 Ankara Atatürk Spor Salonu
87 - 74
  • 8
    --- alıntı ---

    cem akdağ: "kaybetmeye tahammülümüz yok"

    galatasaray cafe crown antrenörü cem akdağ, 12 nisan pazartesi günü oynanacak türk telekom maçı öncesi sitemize açıklamalarda bulundu.

    maç öncesi takımımızın durumunu ve hedeflerini değerlendiren cem akdağ şu şekilde konuştu:

    ...

    "önemli bir rakiple deplasmanda oynayacağız"
    pazartesi günü karşılaşacağımız türk telekom’a gelecek olursak, çok ciddi bir rakip olduğunu söyleyebilirim. telekom sezona çok ciddi bir bütçe ve önemli transferlerle başladı. ara transferde de kadrolarına hem nba patentli hem de karadağ kökenli önemli iki oyuncu kattılar. arada sakatlıklar ve yeni oyuncuların uyumu sebebi ile yenilgiler aldılar ama şu anda sakat oyuncuları da iyileşiyor. yani çok önemli ve güçlü bir rakiple deplasmanda oynayacağız. bütün hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz.
    bu maç öncesi takımımızı sıkıntıya sokan bir sorunla daha mücadele ediyoruz. uzun süredir haftada iki maç oynayan takımımızı bu arada oluşan sekiz günlük boşluğa alıştırmak bizi zorluyor. bir anlamda ritmimizi bozan bir gelişme bu. antrenmanlarda da kendini gösteren bu durumu aşarak galip gelmek istiyoruz. kaybetmeye kesinlikle tahammülümüz yok.

    "taraftarlarımızın ankara'da bizi yalnız bırakmayacağından eminim"
    takım olarak agresif ve yüksek motivasyonla oynayan oyunculara sahibiz. bu yapıda bir takım olduğumuzdan da seyirci desteğini aldığımızda kapasitemiz iki katına çıkıyor diyebilirim. ankara’da da seyircilerimizin bizi desteklemesi durumunda çok daha iyi oynayacağımıza inanıyorum. sonuç olarak oyuncularımız makine değiller ve düşüşler yaşayabiliyorlar. önemli olan, bu düşüşler yaşanırken taraftarlarımızın takımı ateşleyerek düşüşü atlatmalarına destek olmaları. bu desteği hak ettiğimize sonuna kadar inanıyorum. en kötü anlarda bile mücadele ettik ve kenetlendik. büyük galatasaray taraftarı’nın da bu gerçeğin farkında olduğundan ve ankara’da bizi yalnız bırakmayacağından eminim. tüm çabamız bu bölgeden kurtulmak ve galatasaray’ı hak ettiği yere getirmek. bunu da camia olarak bir araya gelerek başarabiliriz.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın