• 1636
    suçlu aramanın yanlış ve gereksiz olduğu ülkemiz. demokrasi böyle bir şey beğenilmiyorsa beğenmeyenlere aristokrasi ve ya meritokrasi öneririm tabi bu grupların da kimlerden oluşacağını sabaha kadar tartışırsınız.

    kırsal kesimden baskın oranda oy almak başka cehaletle bunu bağdaştırmak bakşa , ayrıca cehalet ile ile ilgili düşüncelere, cehaleti mevcut eğitim sistemine bağlayanlara gülüyorum, bu insanın yapısının ve doğasının muhafazakarlığa yakın olmasıyla ilgilidir, en muhafazakarlar da kendi halinde yaşayanlardır, sadece ekonomi ile isyan edilmemesi de bu yüzden normaldir. dinler bile ilk ortaya çıktıkları zaman ve ilgili yerlerde o dönemin muhafazakarları tarafından büyük tepki almışlardır. yani muhafazakarlığın da sadece dinle ilgisi de yoktur.

    ülkeden eğitime gelirsek, bu ülkede mevcut iktidarın kazandığı ilk üç seçim artan oranda olacak şekilde 5 sene içinde oldu ve ne ara eğitim sistemini bozup bahsettiğiniz şekilde cahil nesil yetiştirip oy aldılar anlatacak olursa sevinirim. 0'dan bu iktidar döneminde yetişmiş olan nesil 2000 ve sonrası doğanlardır ki bu neslin ağırlıklı olarak oy verdiği partinin iktidar ve ittifakı olduğunu düşünmüyorum. ayrıca eğitim sistemini bozan kişiyi arıyorsanız 28 şubat sonrası asker talimatıyla hareket etmiş, anadolu liselerinin orta bölümlerini kapatan, diğer rizeli başbakandan hesap sormak gerekir diye düşünüyorum.

    bu durum 50 seçimlerinden beri aynıdır, özellikle 90larda ayrışmasının sebebi merkez sağın 2 parça halinde hareket etmesidir. mevcut iktidarın partisi de catch-all parti olmaktan uzaklaştıkça gördüğünüz üzere oy oranını kaybedecektir. bu seçim değil ama önümüzdeki genel seçimde değişiklik görebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın