• 3062
    tff'nin 8+3 kuralında en az 1 sene daha devam edeceği yönünde pek çok haber okudum twitterda. eğer bu yönde kesin bir karar var ise hemen açıklanması taraftarıyım. ama tff ne hikmetse pazartesi veya salı günü açıklayacağını belirtmiş. neden acaba? bir düşünün aklınıza hemen gelir. 1 saniye bile düşünmeniz için yeterli. adamlar bir karar alıyor. açıklamaya gücü yok. burada kuralın değişip değişmemesinden daha önemli olan nokta bu. 14 mayıs 2023 tarihinde olan seçimi mevcut iktidar kazanırsa, açıklayabilirler.

    yani konunun bu sefer gaassarayımızın başarılı olurlar mı korkusuyla bir alakası yok. en azından şimdilik.

    kurala gelecek olursak eğer, bence değişmeli ve tamamen serbest kalmalıdır. kim kaç tane yabancı oyuncu alırsa alsın. bir de ben takımımda onca yetenekli adam varken, sırf kural var diye neden yeteneksiz adam seyretmek zorunda kalıyorum ki? yani depremzede olan adekugbe yi bile oynatabilmemiz için türk saydınız. onun yerine +1 yabancı yapabilirlerdi.

    ez cümle, artık tff'nin başına geçecek olan kişiyi ankara belirlemesin. herkes kendi işine baksın. gs ve fb gibi büyük takımlarda her sene tff başkanını şikayet edeceğine bir tane aday bulsun. millette birbirini yemesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın