• 32926
    2022-2023 sezonunda kurulan takım bir kez daha göstermiştir ki vereceği katkı garanti olan isimlere gitmek her zaman için hem başarı açısından hem mali açıdan en güvenli yoldur. galatasaray'ın bekası budur.

    torreira bunun için ibretlik bir örnek. vereceği katkı hemen herkes tarafından aşağı yukarı bu şekilde bekleniyordu. bu adam 1 tık pahalı diye farklı alternatiflere yönelme gibi bir durum olsa galatasaray çok büyük ihtimal hem şampiyonluktan olacak hem de 6 numara ikamesi için her transfer döneminde dünya kadar para harcayıp o boşluğu dolduramayacaktı.

    işin komik yanı 21-22 sezonunda harcanan para ile 22-23 sezonunda harcanan para başa baş. 21-22 sezonunda halbuki hiç transfer yapılmasa gene en kötü 13. olurduk heralde. 21-22 sezonunun ne vereceği garanti tek ismi nelsson'du o da zaten hakkını verdi.

    galatasaray'ın transfer politikası bu olmalı. takımda gençleşme yapacaksan da boey gibi kerem gibi isimlerle olur. birkaç milyon euro'yu geçmez. 6.5 milyon'a ne idüğü belirsiz cicaldau'lar ile olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın