• 1
    fatih terim fonu adında hayali bir fon kurarak, fatih terim'e yakın kişileri dolandırmış hanım. 'ponzi', bir diğer adıyla 'saadet zinciri' yöntemiyle, ondan al buna ver diyerek, süreci sürdürmüş. buna başlama sebebi olarak da, borsada başka bir yatırımcının batırdığı parasını döndürme çabası olarak anlatmış. denizbank'ın florya şube müdürü oluyor 2011'de. bunun sonucu olarak galatasaray kulübü ile ilişkisi de başlamış oluyor.

    o değil, türkiye'de genel bir algı var. bir koyup üç alınabileceğine dair. imkansız değil, tabii ki alınır. ama genelde bu tür yatırımlar riskli yatırımlardır, üzerine iyice düşünülmesi gerekir. kazanç miktarı arttıkça* ana para riski de artar. finansın en temel kuralı budur. bakın dolandırılanların içinde en sevmediğim kişinin nasıl dolandırıldığına bakalım.

    --- alıntı ---

    seçil erzan:

    bir sabah saat 7’de volkan bahçekapılı ‘bu fon hala duruyor mu? emre belözoğlu senden haber bekliyor’ diye mesaj attı. sonrasında ben emre belözoğlu’nu aradım. konuyu çok kısa anlattım. hem volkan bahçekapılı hem de emre belözoğlu bana nakit para bulup volkan bahçekapılı’nın ofisinde teslim ettiler. toplamda iki gün boyunca ben önce 1 milyon 400 bin dolar, sonra 1 milyon 492 bin dolar ve son olarak 400 bin dolar parayı 2023 senesi mart ayı içerisinde aldım. fakat şu zamana kadar volkan bahçekapılı’ya ödeme yapmadım” dedi

    --- alıntı ---

    emreciğim hiç üzülmedim sana canım. sağlık için spor yapmadın ama, bence hayatının idamesi için beynini geliştir tatlım.
    sabahın saat 7'sinde yemeyip içmeyip, 'bu fon duruyor mu' diye sağa sola saldıran tip, parasını kaybetmeye mahkumdur. git finansal eğitim al 'erkeğin kralı'.

    https://www.youtube.com/watch?v=Dp2qG8XL_V0
App Store'dan indirin Google Play'den alın