resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14293
    öncelikle övelim de yanlış anlaşılmaların önüne geçelim.

    serdar ali çeliklerin nadir doğru tespitlerinden birisi var. türk futbolunda hagi dönemi, alex dönemi ve muslera dönemi vardır diyor. ben de katılıyorum. türk futboluna o denli damga vurdu. 2011 yılında bize geldikten sonra oynadıkları aynı dönemde fb kalesinde muslera bizde volkan demirel olsa 4. yıldızı önce onlar takar ve en kötü şampiyonluk sayıları eşit olurdu.

    dünya kupası arası öncesi yine canavar gibiydi. son dakikalarda gol attığımız maçların çoğunda kritik kurtarışları var. ben buffon gibi 40 yaşına kadar oynar diye düşünüyorum. 2-3 yıl daha sözleşmesi uzatılsa bence yerinde olur.

    şimdi bugüne geldiğimizde dün burada 8 mayıs 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçında okan oynasın diye yazdığım bir entry en ofsayt yazım oldu. sözlüğün geneli böyle düşünmese de spor yorumcuları ve diğer sosyal medya hesaplarında bu şekilde düşünen çok insan var. okan alt lig seviyesinde vasat bir kaleci değil. daha geçen sene giresunspor'da as kaleci olarak gayet iyiydi.

    okan tercihinin ne kadar radikal bir karar olacağının ben de farkındayım ancak bunu altını çizerek söylüyorum deprem sebebiyle verilen aradan sonra bu adama bir şeyler oldu. sakatlığının etkisi mi dolandırılma hikayesi mi sebebi ne bilmiyorum ama muslera sahada yok. herkes oynanan maçları hatırlasın. hatta https://beinsports.com.tr/...eri-goller/super-lig üzerinden özetlerini incelesin. bizim bildiğimiz muslera bu haftalarda god mode açtı diye övülen bir kalecidir. şimdi o kritik haftalarda bırak maç kurtarmayı garip garip hareketleriyle 2 haftada 5 puan kaybında önemli rol oynadı.

    ben sezon sonu yolları ayıralım demiyorum. haksızlık ettiğimizi de düşünmüyorum. futbolcun messi olsa sahada bir şey vermedikten sonra neye yarar.

    okan ortalama bir kaleci. maç kazandırır kazandırmaz ayrı mevzu ancak kalan 5 haftada yenilmeyecek golleri yemesin yeter. muslera 8 mayıs 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçında inşallah eski günlerine dönmüş olur. olası bir hatasında tribünlerden ister istemez tepki olur ve muhtemelen de henüz iş işten geçmiş olmayacağı için kalan haftalarda kulübeye gider.

    muslera'nın hırsını, azmini iyi biliyoruz. umarım kalan haftalarda eskisi günlerine döner ve bize yine şampiyonluk getirir. sorunu ne ise konsantrasyon kaybı yaşanacak dönemde değiliz. hiç bir şey galatasaray'ın şampiyonluğundan daha önemli değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın