• 9239
    bizim kulübe yarayan şey; pek tabii herkesin bildiği kaos. vurun önünüze gelene eyvallah. sezon sonu galatasaray adasında rerererarara ile şampiyonluk görüntülerini izlerken bugün konuşulanları çok az kişi hatırlayacak. fakat trollerin oyununa gelmeden düzgünce akıllıca eleştirelim onun için; kapalı sakin.

    beyler bize öyle laylaylom şampiyonluk hiç bir zaman gelmedi. herkesi dize getire getire biz şampiyonluklar kazandık. hatırla 2005-2006 sezonunu, hatırla süper final sezonunu, hatırla olacak olacak sezonunu, hatırla tüm siyasi güçleri arkasına alan başakşehir ile olan sezonu. biz bunlar ile mücadele erken bunlar ile uğraşırken başarılı olup sevgimizi perçinledik. ama biz hep işin sonunda başımız dik yürüdük.hiç kimseye eğilmedik,bükülmedik.ulan marşımız bile var bu şekilde cimbom başı dik yürür diye.

    şimdi tüm rakipler elini ovuşturuyorlar şampiyon olacaklarının hesaplarını yapıyorlar. tam bir sırtlan durumundalar. karşılarında bir aslan olduğunu unuttular. öyle kolay av yok! bizim olduğumuz meydan da.

    her türlü eleştiriyi yapalım saygı çerçevesinde tartışalım, fikir üretelim hepsine kabulüm ama bu maçlar oynandığında kimsenin negatiflik basmaya hakkı yok. o zaman herkes kenetlenecek! herkesi biz böyle dize getirdik yine böyle dize getireceğiz.

    gazamız mübarek olsun, rabbim bizi sonunda gülen taraf eylesin inşallah.

    kaldı son 5!

    kenetlenin! başka galatasaray yok
App Store'dan indirin Google Play'den alın