resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14244
    30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçında yediğimiz ikinci golün en büyük suçlularından birisidir. futbol'dan da anlayan bir birey olarak söylüyorum.

    https://gss.gs/Aop.png

    burada oliveira'nın etrafında üç kişi var. dikkat ederseniz, muslera pas vermeden hemen öncesinde hadziahmetovic, oliveira'ya doğru koşmaya başlıyor. zaten yukarıdaki görüntüde top daha oliveira'ya gelmeden, rakip oyuncunun koşuşu görünüyor ve yine dikkat ederseniz muslera, daha top oliveira'ya gelmeden oyuncuyu eliyle uyarıyor.

    şimdi;

    1-) herkesi en net şekilde gören muslera, neden 3 kişinin arasındaki oliveira'ya pas veriyor? tamam, oliveira topu istemiş olabilir ama etrafında 3 kişi varken, o pas verilmeli miydi?
    2-) top daha oliveira'ya gelmeden, hadziahmetovic'in yaptığı koşu için uyarıda bulunuyordu da, neden bunu sezemiyordu? illa başımıza mı gelmesi lazım?
    3-) oliveira'nın etrafında 3 kişi varken, oliveira'nın dönmesi mümkün değildi. e o pas nereye gidecek? yine muslera'ya gidecek ve muslera'da mecburen ileriye dikmek zorunda kalacak. bunu neden ilkinde yapmak yerine risk alındı ki?
    4-) hemen sağında nelsson varken, neden 3 kişinin arasındaki oliveira'ya veriliyor?

    abi aklamayın işte. yediğimiz bu golün en büyük suçlusu muslera'dır. oran vermek gerekirse, %80 muslera, %20 oliveira suçludur. bu kadar basit. öyle futbol bilmiyorsunuz, futbola farklı pencereden bakıyorum havalarına girmeyin yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın