• 15945
    30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçından sonra sakin kalıp muslera'yı bile tebrik edebilen yazarlara imrendiğim sözlük.

    maçı bu şekilde kaybetmeyi ben kabullenemiyorum. galatasaray en zor gününde bile had bildirmeyi becermişken son düzlükte böyle "aptalca" maç vermeye ve momentumu kaybetmeye tahammül edemiyorum.

    "aptalca" dediğim olayda takımı kastetmiyorum. iki haftadır rakibine skor üstünlüğünü hediye eden bir kaleci var ve takım doğal olarak çok düşüyor bu gollerden sonra. bu adamların çoğu üst seviye ama robot değil, her maçı geriden gelip çeviremezler.

    2 sene önce muslera gönderilmeli diyen galatasaraylı yakın bir arkadaşımla tartışmıştım. şu an haklı çıktığını düşünüyorum.

    muslera elinden top kaçırsa, dışardaki topu içeri alsa canı sağ olsun derim. çok büyük bir karakter ve çok iyi bir kaleci ancak yıllardır yaptığı şu nefretlik pastan hiç mi ders almaz bir insan. bu kadar emeğe, bu kadar engele rağmen gelinen bu noktaya, çoğu maçtaki muhteşem futbolumuza bu maçlar hiç yakışmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın