resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14116
    37 yaşında olan efsanemiz. evet efsanemiz. çünkü bu kadar yıl boyunca bu kadar katkı veren oyuncu çok az var. fedakarlıksa fedakarlık, cesaretse cesaret. kaptanlık, liderlik ve arkadaşlık. bütün konularda bir örnekti futbolculara. tabi her futbolcu gibi onun da süresi dolmaya başladı.

    30 haziran 2024 tarihinde kontratı bitiyor. tam benim düşündüğüm gibi. son senesini oynar ve ayrılır. ancak bazı yazar arkadaşların dediği gibi 38-39 yaş kaleci için önemli değil biraz daha uzatalım der ise kulübümüz. kendisi ile +1 yıl daha uzatılabilir. bence gerek yok ancak +1 yıl önemli değil.

    benim fikrim seneye muslera sonrası kaleyi emanet edeceğiniz adamı şimdiden almak. uğurcan ise uğurcan. livakovic ise livakovic. hangisiyse artık, şimdiden alınmalı. gerekirse 1 sene muslera ile birlikte kalırlar sonra muslera sözleşmesi bittiği için 2024’te ayrılsın.

    3 kulvarda yarışacağız. bu işin sakatlığı var, kırmızı kartı var. şampiyonlar liginde okan kocuk 2-3 maç idare etsin diyemeyiz. muslera’nın son senesi olduğu için kendisi bir kaptan olarak aldığımız kaleciyi galatasaray camiasına ve kulübe ısındırabilir. hatta muslera’ya kaleci antrenörlüğü teklifi bile yapılabilir. bence olması gereken bu.

    kaleci almadan, as kaleciyi bir yere göndermeyelim. muslera gittikten sonra kaleciyi alırız gibi bir algıya düşersek büyük hata olur. çünkü iyi kaleci zor bulunur. ayrıca ha diyince transfer yapamıyorsun. istediğin adamları alamazsan, çer çöp birini getirip 1 yılımızı mahvedebiliriz. beşiktaş’ın fabri sonrası karius hamlesi gibi.

    hani hep derler ya: “yeni iş bulmadan, mevcut işinden ayrılma.”
App Store'dan indirin Google Play'den alın