resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14114
    sakatlık olmazsa en az iki sene daha devam etmesi gereken oyuncumuz. son sezonunda yenisini de rotasyon olarak yerine yavaş yavaş bırakması uygun olacaktır. muslera demişken bize transfer olduktan sonra birçok başarı yakalarken rakiplerimizde ve hatta ligin yapısında çok fazla değişim oldu. 2011-2012'den beri en fazla rekabet içinde olduğumuz takım olan beşiktaş'ın bu süreçteki kalecileri; rüştü, c.gönen, mcgregor, tolga zengin, günay, boyko, fabri, utku, karius, ersin ve mert günok dönem dönem dönem forma giydiler. fenerbahçe'de ise volkan, mert günok, fabiano, ertuğrul, kameni, harun, altay, berke, irfan can kalecilik yaptılar. trabzonspor'da tolga zengin, onur, ibrahim, fatih öztürk, hakan arıkan, esteban, uğurcan, erce kardeşler, taha tepe, arda akbulut eldivenleri taktı.
    bizde ise muslera dışında bu zaman zarfında ufuk, aykut, eray işcan, sinan bolat, cenk gönen, carrasso, ismail, okan kocuk, inaki pena, jankat gibi isimler az da olsa forma şansı buldu.
    görüyoruz ki rakiplerimizin kalecileri birinden diğerine gitmiş, hatta bir kaç tanesi bize gelmiş, yine bu sürede çoğu futbolu bırakmış. muslera ise ben kaldım kardeş, ben kaldım diyor talihsiz sakatlıklara rağmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın