• 32712
    konsantrasyon agresif tribün vs hepsine eyvallah ama süper lig 2022-2023 sezonu şampiyonu galatasaray

    uzun süredir bu kadar hakettiğimiz bir şampiyonluk hatırlamıyorum. kör göze parmak bu kadar sansasyonel olaya rağmen kalitesiyle şampiyonluğu almış canım takımım. bunun verdiği mutluluk taraftarlıktan da bağımsız ilahi adaletin vuku bulması. yıllardır hayatın bir çok alanında kör göze parmak hakkımız yenirken bir de galatasasaraya bilenmiş utanmaz güruhun türlü operasyonlarıyla mücadele etmeye çalıştık. malesef yenik düştüğümüz sezonlar da oldu ama bu sene o sene değil. bu sene hepsinin kafasına vura vura aldık şampiyonluğu. darısı başka hususlara inşallah. hakkımızı yiyen herkesin başına fenerbahçenin akıbeti gelir umarım.

    her sene başında olduğu gibi bu sene de uçtuğu kaçtığı iddia edilen fenerbahçenin bu durumlara düşeceğini etrafımdaki fenerbahçeli dostlarıma söylemeye çalıştım ki psikolojileri olabildiğince az etkilensin ama malesef bu güruha laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor. ama günün sonunda susup hezeyan izlemek en keyiflisi. nitekim galatasarayın maçını izleyip galatasaray top oynamıyor demek büyük bir beyin yıkama gerektirir.

    savunmasından hücumuna, kadrolu oyuncusundan kiralık oyuncusuna, yönetiminden taraftarına her bir parçanın uyum içinde olduğu bir senede kimse galatasarayın elinden şampiyonluk alamaz.

    son şampiyon
    şükür sebebi
    gurur kaynağı
App Store'dan indirin Google Play'den alın