• 14
    zaten her kafadan bir sesin çıktığı kamuoyunu daha da karıştırmaktan başka bir halta yaramayan garip açıklama. 6 şubat 2023 depremi sonrası ligden çekilen hatayspor ve gaziantep fk hariç her takımın üzerine alınabileceği muğlak ifadeler bütünüdür.

    3 ocak 2023 var kayıtlarının açıklanması kumpasından sonra yapılan hatayı geçtim, kızağa alınan hakem ya da hakemlerin adının dahi açıklanmıyor olması mide bulandırıcıdır. ligin ilk yarısında 8 puanı hakem kararıyla gasp edilen, rakibine çıkartılmayan kırmızı kartlar mhk başkanı tarafından yayıncı kuruluşa bile talimat vererek haklı çıkartılmaya çalışılan galatasaray'a, o gün ofsayt çizgisini çekemeyen 3 tane gerizekalı yüzünden bugün ofsaytımsı denerek torpilli damgası vuruluyor.

    hem de penaltılarla 11 puan almış olan, entry tarihi itibarı ile son 4 maçında hakem eliyle yarışın içine geri atılmış fenerbahçe tarafından..

    edecek hakaret de kalmadı, yapacak sitem de kalmadı, edecek laf da kalmadı.

    umarım bu hikayenin sonunda iyiler kazanıyordur. yoksa bu kadar aleni şekilde çalınan şampiyonluğun acısını uzun süre atamayız...

    keşke bu entrynin sonu "öyle yaparız böyle ederiz" olabilseydi ama işte, bu dünyada kötülere bir şey olmuyor. kötülük yapanın yanına kar kalıyor, iyiler de enayiliğine doyamadan yaşamaya devam ediyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın