• 5747
    sezon içindeki çok ufak mutluluklar için çok büyük haklar yemeyi, ahlar almayı göze alan ve sezon sonunda da ''neden hep üzülen biz oluyoruz, bizim kaderimiz bu mu, allah'ım nedir bizden istediğin?'' gibi arabesk söylemlerle ağlayan topluluk. gerçekten bunların ahlaksızlığı mı daha büyük akılsızlığı mı daha büyük karar veremiyorum.

    bütün sezonu geçiyorum. sadece son 3-4 haftadır oynanan alanya deplasmanı, beşiktaş maçı ve ankaragücü maçında olanlar normal bir ortamda herkesi ayağa kaldıracak olaylar. herifler bunu görüyor ve bunu normal karşılıyor. dahası ''hakemle yenmek çok zevkli'' gibi söylemlerle rakiplerini sözde daha da sinirlendiriyorlar. niye? bir hiç için. yani bu bir sonuca ulaşsa tamam diyeceğim, bir yere de varmıyor.

    oğlum siz akıllanmıyor musunuz? 10 senedir teneke yok teneke. tüm türkiye'nin tşk oğlanı oldunuz. sene içinde 1-2 tane ucuz mutluluk yaşayıp yolun sonunda sürekli başını alıp gidiyorsunuz. biriniz demiyor mu ''lan biz arsızlığı, bu utanmazlığı yapıyoruz da hiçbir şey elde edemiyoruz. hem ayranımız dökülüyor hem tatsız olaylar yaşanıyor.'' diye? ister manevi boyutta değerlendirin, ''allah'ın adaleti, sonunda iyiler kazanır, aldıkları ahlar çıkıyor.'' deyin; isterseniz de daha rasyonel bir bakış açısıyla ''hakemle ittirilen takım bir yerde patlayacaktı.'' deyin. bir şekilde olmuyor lan işte. hani real madrid var öncesi şampiyonlar liginde acayip hakem kayırmaları yaşıyordu ama sonunda adamlar avrupa'nın en büyüğü oluyordu. günün sonunda herkes de ''en büyük bunlar, diş geçiremiyorsun.'' diyordu. yani bir yere varıyordu bu. sizin nefret toplamak ve sonunda geçilecek dalgaya daha fazla malzeme vermek dışında ne elde ettiğinizi biri anlatabilir mi?

    mesela şu an fenerbahçe taraftarı da biliyor ki şampiyon olamayacak. o canım cicim tezahüratlarının ''yönetim istifa'' şenliklerine dönmesi 10 saniye sürüyor. bunun nedeni yolun sonunu onların da görmesi. yine de şu olanlara ses çıkarmıyorlar, hadi ses çıkarmayı geçtim, bir de savunuyorlar. osayi'ye verilmeyen kırmızıyı, arda'ya ve irfan'a verilen penaltıyı savunuyor herifler ve bunu şampiyonluğa inanmadıkları bir ortamda yapıyorlar. acayip lan. gerçi osayi'ye kırmızı verilse bitecek maçtan sonra ali babaları ''hakeme rağmen'' diyor. imam-cemaat yani.

    neyse. çakır'ın ölümünü biliyorsunuz. testere, çakır'ı bir hediye paketi gibi halit'in önüne bırakır. halit, racona uymadığını bildiği halde çakır'ı bu şekilde kalleş bir pusuya düşürerek öldürür. kendisi de bilir aslında yaptığı şeyi hatta polat sorduğunda da rahatsız olarak inkar eder ve sonra da polat'ı daha da sinirlendirmek için ''gözümü bile kırpmadım onu öldürürken.'' der. sonra polat halit'e gerçekleri çok acımasız bir şekilde çarpar. ''hiç aklından geçmedi mi, bugün çakır'ı harcayan testere yarın da beni harcar diye? hiç düşünmedin mi, çakır'ı korumasız ayağıma kadar yollayan testere bir gün beni ayaklarımdan asar diye? hiç mi akıl etmedin halit, laz ziya'nın kızının önünde sana çakır'ı öldürten testere sana kimlerin önünde neler yapar diye? iyi ki düşünmemişsin, testere sana hiçbir şey yapamayacak.''

    fenerbahçe taraftarı... hiç mi düşünmüyorsunuz son haftayı? iyi ki düşünmüyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın