• 9172
    : )
    mesajımın doğru yere gittiğinden emin olmak adına bu sefer değişik bir şey yapacağım,
    son günlerde sözlükte ve bu başlıkta yazılanları okuyup keyiflenen ezikbahçe taraftarına seslenmek istiyorum aslında.

    eyyy şikeci takımın taraftarı ! (tanıdık geldi mi hitap şekli ? divan kurulu üyenizden esinlendim, seversiniz) görüyorum ki sizin yine ayarlarınız bozulmuş o nedenle bazı konulara açıklık getireyim ki kafanız çok karışmasın.

    son zamanlarda umutsuzluk içerisine düşen galatasaray taraftarının yaş ortalaması biraz düşük, çoğu genç arkadaşlar. hayatın getirdiği sıkıntılar ülkenin gençlere verdiği önem falan derken zaten canları sıkkın, o kadar şeyle uğraşmak zorunda kalıyorlar ki bizim gibi 40+ olmuş taraftarın alışkın olduğu ezikbahçe takımının kahpeliklerine şerbetli değiller o nedenle biraz sarsılıyorlar.

    bizim ömrümüz sizin şerefsizliklerinizle uğraşmakla geçtiğinden şerbetliyiz.
    ve sizin aksinize biz bu kulübün ne zaman şampiyon olamayacağını anlıyoruz. ve o sene bu sene değil. düşük zekalı sosyal medya trollerinizin gazıyla salağa yatıyorsunuz ama aslında siz de anlıyorsunuz. sonuçta yıllardır kafanıza vura vura şampiyon oluyoruz sizin de tecrübeniz az değil o nedenle siz de içten içe biliyorsunuz ve aslında bu işin bir an önce bitmesini istiyorsunuz farkındayım : )

    o hakem ittirmeleri yeni değil 20 yıldır yapıyorsunuz bu işleri ve olmuyor bir yerde patlıyorsunuz ve genelde sizi patlatan biz oluyoruz... yine biz olacağız.
    sabredin acınız biraz daha sürecek ama yine o kasvetli alışkın olduğunuz ruh haline geri sokacağız sizi.
    sabredin, sadece 4 bilemedin 5 maç kaldı.

    galatasaray taraftarına ise tek diyeceğim #konsantrasyon ulan !
App Store'dan indirin Google Play'den alın