• 5608
    yönetim, yönetimden herhangi biri başkan ya da erden timur ne zaman konuşsa ertesi hafta daha da çok doğranıyoruz. bizi kıyım kıyım doğrayanlar ya bir hafta sonra maç alıyor ya da birkaç hafta sonra. kamuoyu oluşturmak güzeldir karşı tarafı baskı altına alırsın, twitter'da ergen futbol hesapları helal olsunlarla coşar, taraftar forumları ve sözlüklerde size beton yetmez ama işin sonunda yine alaşağı edilen yine siz olursunuz.

    bir konuşma yapıyorsanız ya tam yapın ya da yapmayın. yok lig bitsin yok susuyoruz yok haftaya konuşuruz yok seneye konuşuruz derseniz sizi 0 puanla evinize yollarlar. yaptırım uygulayabilecekseniz konuşun. ya da bu lobicilik faaliyetlerini arka planda yürütün. fenerbahçe yıllardır yapıyor bunu yıllardır yaptı ne zaman hakem konuşsa 5 yıldız konuşsa, fetö dedi nihat özdemir dedi küme düşüyorlardı. yani fenerbahçe de hep konuştuğuyla kaldı. ki keza beşiktaş'ta öyle puan istedi konuştuğuyla kaldı.

    pdfk ve mhk'de galatasaray hiçbir zaman iyibir lobiye sahip olamadı. ben hiç 5 maç 3 maç 10 maç ceza alan fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor hocası ya da oyuncusu görmedim. ama galatasaray'da çok gördüm. tff başkanı galatasaraylı olabilir ama o geçici ve tekbir kişi medya patronu veya türk futbol baronu değil. o bile müdahale edemiyor bu kurumları. geçen sene burak elmas yönetimi bu sistemi değiştirmeye çalıştı ama başaramadılar.

    bir şeyleri değiştirmeyeceksiniz sırf sosyal medyadaki bebeler eğlensin lafı ne koyduk be diyerek sevinsin diye açıklama yapmayın. şampiyonluğa konsatre olun, oyunculara paralarını ödeyin, dış etkenlere kapılmamalarını söyleyin. sahaya odaklanın deyin, işinize odaklanın deyin, inanın daha kolay gelir şampiyonluk.

    #hedef23 dönüşü yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın