• 5735
    zannımca küme düşmedikleri 3 temmuz sürecinin acısını hala çekmektedir.

    dünyada ilk kez bir takımın adı şike skandalıyla anılmadı. juventus küme düştü, geri geldi, hanedanlık kurdu örneğin. 3 temmuz'dan itibaren fenerbahçe taraftarı için fenerbahçe cumhuriyetin son kalesi, rakip taraftarlar için ise şikeci. farkında mısınız bir spor kulübü üzerine birkaç cümle yazdım ve henüz sıra spora, futbola gelmedi. fenerbahçe'nin gündeminde ne var: ali koç, mhk, hakemler, kurşunlanma olayı, jorge jesus, üçlü savunma. gündemdeki futbolla alakalı şeye sıra zor geliyor, sıranın geldiği mesele de üçlü savunma mı dörtlü savunma mı. üçlüyü iki stoper, bir atlet beki geçişte tutarak oynamak var, bir stoper iki ön libero ile oynamak var, var da var.

    iddia ediyorum eğer fenerbahçe 3 temmuz sürecinde küme düşüp tekrar geri gelseydi ne beş senede 1361395 transfer yapılan garip dönemler yaşardı, ne ülkenin en büyük savaş alanlarından biri futbol olurdu. fenerbahçe taraftarı objektif olamayacağı için, işin ruhu gereği, cezasını çekmediği suçu işlemediğini iddia ediyor. ancak burada kamuoyunu ikna edemiyor, yerel otoritelerin dışında da avrupa'da ceza almış olduğu için eli güçsüzleşiyor. ortalığın savaş alanına dönmesi bir yana, fenerbahçe camiası gündemine bir türlü futbolu sokamıyor.

    fenerbahçe en futbol konuştuğu anda dahi meseleye hakemler, penaltı sayıları dahil oluyor. burada insanın durup bir düşünmesi gerekiyor, biz nerede hata yapıyoruz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın