• 32570
    süper lig’de rakibi olmayan takımdır. dün akşam gördük. iki takımda ittirme kaktırmayla puan toplayıp bu yarışın içindeler.

    ne defanstan topla çıkabiliyorlar ne baskı yapabiliyorlar. atak nasıl yapılır bilmiyorlar. fenerbahçe’de oyunu doğru oynayan bir tane oyuncu yok. herkes kafasına göre. beşiktaş rezalet oynadı. ortasahayı domene eden defans bağlantısı yapn oyuncuları yok. hiçbir oyunu beceremediler. ne set oyunu ne geçiş oyunu ne doldur boşalt. biz açık açık herşeyi doğru yapıp hakeme rağmen kazanıyoruz. her maçı evet! hakeme rağmen!

    mesela defansif anlamda hiç böylesine adam kaçırmadık arkaya. bariz hatalarımız net faullerimiz hiç olmadı. ya itirazdan kart gördük ya uyduruktan. 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçında iki satrfor da net golleri kaçırdı. ortasahadan arkaya kaçan valencia ve aboubakar nasıl karşı karşıya kaldı ve neden kaçırdı kimse sorgulamıyor. beşiktaş’ın redmond üstün bir başarı gösterdi. kaçan penaltı sonrasında geçiş oyununu tek başına sırtladı ve maçı kazandırdı. her maç aynısını yapabilir mi?

    biz takımımıza sahip çıkalım. icardi, mertens, oliveira, kerem derken bunlara yönelik yapılan algılara kulak asmayalım. her oyuncunuz duyguları inişli çıkışlı formları oluyor. normal karşılayalım. okan hocaya güvenelim. derbilerde aşırı motive ve iyi hazırlıyor takımı.

    biz bu sene şampiyon olacağız.
    inanın!
    güvenin!
    (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın