• 458
    kritik galibiyet. yüksek tempoda oynanan fakat pozisyonların bir o kadar kısır olduğu bir maç oldu. çok fazla pozisyona girebilirdik ama final işlerde sürekli hata yapmamız yüzünden istediğimiz üretkenliğe bir türlü ulaşamadık.
    okan hoca konyaspor maçında yaptığı hatayı tekrarlamadı; ortasahayı boşaltıp forveti ikilemedi. temposu düşen sarı kartlı oliveira yerine midtjsö girdi. kerem geç olsa da yunus'la değişti. rashica oyunda kaldı. oliveira, mertens ve icardi gibi 70'den sonra fiziksel düşüş yaşayabilen oyuncular yerine enerjisi yüksek oyuncuların oyuna dahil oluşu oyunu lehimize doğru çevirdi. yine istediğimiz pozisyonları yakalayamadık belki ama sonuna kadar ayakta durmak lazım sahada. belki konyaspor maçında da bunu becerebilsek en kötü bir puanı cebimize koymuştuk.
    ilk yarıda sonucu alamamanın nedeni icardi ve kerem'in ekstra kötü performansıydı. bugün tanınmayacak haldelerdi sahada. adekugbe rakibin hızlı kenar oyuncularına karşı dönüşlerde cevap vermek için tercih edilmişti kötü fikir değil ama bugün hücum tarafında çok yetersiz kaldı. özellikle iç sahada kenarlardan bek katkısı çok önemli oluyor.
    verilen ara sonrası takım ritmini kaybetmiş çok net. hala istenilen seviyede değiliz ama bu maç kötü oynadığımızı düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın