resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3096
    dünya üzerindeki 5 majör futbol kulübü hariç (gerçi bayern münih'te şu an direkt ilk 11'e yazarsın çevresine mane mi sane mi diye düşünürsün) her takımda oyunu, kadroyu ve kulübü sürükleyebilecek bir isimdir. işin garibi kendini futbola vermiyor gibi görünen versiyonuyla bu harika işleri elinin kiriyle başarmaktadır.

    anın keyfini çıkarmakta toplum olarak çok iyi değiliz malum. buna izin verilmiyor çeşitli nedenlerle. hep geleceği, bir sonraki adımı veya yaşayabileceğimiz olumsuz senaryoları düşünüyoruz ve mutlu olmamız gereken bir anda bile gözümüz hep bir aksilikte. kulübümüzde böylesine müthiş bir keyif verici madde bulunurken; izinmiş, özel jetmiş, wanda'ymış, çapkınmış, dağınıkmış... adamı sanki aileye damat alıcaz aq.

    tv8'deki halı saha turnuvasından hallice olan ligimize rating katmakta, her hafta türk futbol camiasının götündeki yılanı bir leylek misali çıkarmaktadır. inönü stadyumu'ndaki michael jackson, kuruçeşme arena'daki rihanna konseri gibi bir şeydir kendisi. hala bu topraklardayken bol bol tadını çıkarmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın