resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 546
    gitsin. sorun yok. yıl sonunda gitmesi bize inanılmaz bir referans olacak arkadaşlar. biraz da o açıdan bakmak lazım.

    birçok avrupalı yıldız var, adanın düşme hattındaki takımlarına gidip kayboluyorlar. zaniolo gibi istedikleri yere gidemeyen oyuncular artık belki de bu düşme hattı ekiplerini kabullenmeyecekler. bundan sonra diyecekler, gideyim türkiye'de galatasaray'a, 1-1.5 sene hem para kazanayım hem belki daha iyi teklif alırım...
    bu tarz bir imaj yaratmak parayla satın alamayacağınız bir şey.

    zaniolo maliyetinin bonuslarla birlikte 20-25'lere ulaştığı söyleniyordu. yıl sonunda bu fiyatın üzerindeki herhangi bir teklifle belki bir miktar para kazanmış olacağız. ancak asıl önemlisi bu tarz isimlerin artık bizi gerçekçi bir hedef olarak görmeye başlaması olacak.

    yabancı forumlarda zaniolo bize ilk geldiğinde tartışılan bir konuydu bu. ingiliz taraftarların haricindeki herkes galatasaray'ın premier ligdeki ilk 7-8 takım haricinde hepsinden daha prestijli, daha büyük takım olduğunu konuşuyordu. zaniolo gitmek isterse hiç sorun çıkarmayalım, gitsin. yeter ki bizdeyken şampiyoluk yolunda elinden geleni yapsın. takımı da ileri götürsün. gerisi için erden timur'a güvenim tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın