• 139
    hala sapla samanı ayıramayanların olması, şu durumda şu dönemde bana artık kafayı yedirtecek. hala önceliklerine insanların temel hak ve özgürlüklerini koymayan, galatasaray'a zarar vermeyin diyenler tam olarak iktidarın baskı politikası sonucu arzuladıkları tepkiyi vermektedirler. kaç yıldır, yaşanan kaç trajik olay olduğunu sayamadık. artık daha kötüsü olmaz dedikçe olabildiğini gördük. 6222 hiçbir spor olayında işletilmemişken ses çıkarmak lazım demişken "amalı cümleler kuranlar" bugünde amalı cümlelerine devam ediyor. 6222nin ne için hazırda bekletildiğini de gördük. hala derdi şampiyonluk olana da yuh diyorum. şampiyonluğu kazanmakla uğraşırken kaybettiklerimizin farkına vardığınızda elimizde ki kupanın sapını hatıra olarak saklarız.

    galatasaray belkide hayatta ki herşeyden önce geliyor. anlam bulduğum bir yer. ama 45 bin insanın ahı varken o şampiyonluk içinde susamam. vicdanı elveren mayısta bağırsın. sosyal medyadan yazıp mastürbasyon yapıyoruz zaten, kim niye elini yaksın ki..

    benim korkak insanlarla yaşamaya tahammülüm kalmadı. çok sevdiğim, yazsında okusun dediğim kıymetli yazarlara teşekkür ediyorum. ama birgün burada bir ahmaka ağzıma geleni yazacağım olmayacak. en güzeli yazamamak..sağlıcakla
App Store'dan indirin Google Play'den alın