• 138
    sıkı bir galatasaray taraftarı olarak ama galatasaray'ı her şeyin önüne koyanları asla anlayamayan da bir insan olarak desteklediğim slogandır. galatasaray benim ailemden önemli değil, galatasaray benim geleceğimden önemli değil, galatasaray benim ifade özgürlüğümden önemli değil, galatasaray benim insanca yaşama hakkımdan önemli değil. depremde ölen binlerce insanın bir tanesinin bile hayatından daha önemli değil galatasaray.

    vatandaşının canını koruyamamış hükümete şimdi bağırmayacağız da ne zaman bağıracağız? binlerce insanımızı enkaz altında bırakan üstüne çıkıp ilk birkaç gün aksaklıklar oldu helal edin diye konuyu geçiştirmeye çalışan hükümete ne zaman kızacağız? yıllardır mağdur olmasınlar olmasınlar diye diye sustuk, konu canımıza kadar geldi hala susun deniyor.

    gidin başka yerde bağırın denmesine de karşıyım, vatandaş istediği yerde istediği tepkiyi gösterir. stadyumlarda gösterilen tepkinin ne kadar etkili olduğunu hepimiz gördük. korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar. susmakla cesaretlendirmekten başka bir şey yapmıyoruz, susmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın