• 1779
    konjonktür. nedir konjonktür?
    1-ekonomik, toplumsal, siyasal alanlarda istatistiklerden, olgulardan, nesnel durumlardan yararlanarak olayların gelecekteki gelişmeleriyle ilgili kestirim.
    2-bir ülkenin ekonomik durumunu etkileyen, birbiriyle etkileşerek oluşturan öğelerin tümü.

    bence ise bulunduğun kaba girmek, anlık ortama hakim olup ayak uydurmak. bir ülkenin her manada bütün kurumları siyasal bir görünmez ip ile hizaya getirilirken bunu görmezden gelip aksi bir tutum takınmak imkansıza yakındır. hele ki sadece kulüp başkanlıkları yapmayan, kendi inşaat, turizm, sağlık firmaları olup ticari hayatları bağımsız olmayan insanlardan aksi bir tutum beklemek imkansızdır.
    bu bugün de böyleydi öncesinde de böyle. eğer ki bağımsız bir federasyon, özerk bir kulüpler birliği ve gerçekten seçilmiş futbolun içinden gelen başkanlar olmazsa bu durum değil bugün, yarın hatta daha 100 yıl böyle gider. bu memlekette siyaset ile futbol ilişkisi cumhuriyetin kuruluşundan çok da uzak olmayan bir tarihte başlamıştır. bugün ha deyince değiştirmek çok zordur. bizler de yönetimlerden bağımsız vatandaşlarız. onların yaptığı her eylemi onaylayacak ve sorumlu tutulacak kişiler de değiliz. onlar da hakeza taraftarın yaptığı eylemlerden sorumlu değiller. bu bakımdan onu rt yapmış bunu beğenmiş pek önemsemeden devam etmek gerekir hayata.
App Store'dan indirin Google Play'den alın