resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36275
    galatasaray sözlüğünde volkan demirel yaptıklarıyla geçmişin izlerini silmiş görünüyor. sözlükte pek çok ‘adammışsın, özür dilerim’ gibi entryler okuduk (her ne kadar olayın tek tarafı galatasaray seyircisi olduğunu düşünmesem de bu sözleri olumlu buluyorum. çünkü volkan da geçmişte yaptıklarıyla sütten çıkma ak kaşık değildi. umarım kendisi de gereken dersleri çıkarmıştır, çünkü karşılıklı nefret çok yorucu, gereksiz bir eylem).

    söz konusu türk futbolunun en öncü ismi olunca insan bi ses, bi tepki duymak istiyor. maddi yardım değil, manevi destek, birlik mesajı. lider olmak bunu gerektirir çünkü. gerçek liderler zor zamanlarda ortaya çıkar, çıkmalı. haluk levent de maddi yardımını yapıp geçebilirdi kenara ama liderlik etmeyi tercih etti. bu saatten sonra kendi muslukları kesilenler hariç kimse haluk levent’e bir şey diyemez.

    işin açığı fatih terim’i galatasaray taraftarı hariç kimse sevmiyor. hatta galatasaray taraftarının bir kısmı diyelim. son 20 yıldır iyice kutuplaşmış milleti -trabzonspor’un bile fenerbahçe taraftarını maça davet ettiği yerde-bir araya getirmek için bir şeyler söyleyebilirdi hoca. kimsenin şu ortamda hocaya sallayım, yıpratayım diye bir düşüncesi olacağını sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın