resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36274
    fatih terim hocamız ile teknik direktör olarak temmuz 2020'de yollarımızın ayrılması gerektiğini düşünen biriyim. bu galatasaray için kurumsal olarak daha doğru ve şık olurdu; gönül bağı olarak ayrılık zaten mümkün değil. fatih terim ve galatasaray zaten her daim iç içedir ve galatasaray, galatasaraylılık devam ettiği sürece bu durum değişmeyecektir.

    hocanın gerekli yardımları ve desteği yaptığına dair 1% bile şüphesi olmayan biri olarak, art niyetli insanların yorumlarıyla hocayı zedelememesi adına ortaya çıkmadan gizli bir yolla bu süreci devam ettirmesini ahlaki ve erdemli bir davranış olarak görüyorum. hoca bir video çekti diyelim. çıkacak bir aklı evvel fatih terim hakkında "kendisini unutturmamak için yapıyor bunları" diyecek. "sen önce milletin vergilerinden aldığın tazminatın hesabını ver" diyecek. "galatasaray'dan aldığın komisyonları geri ver" diyecek. ahlaksız, terbiyesiz, iftiracı insan çok. bunun galatasaraylısı fenerbahçelisi yok.

    şenol güneş'ten, mustafa denizli'den, ersun yanal'dan, aykut kocaman'dan ortaya çıkıp açıklama yapmasını kimse beklemez iken; "fatih terim nerede" diye sorulması zaten terim'in futbol dünyasında en büyük olduğunun kanıtıdır, göstergesidir. galatasaraylılar fatih terim'in yardımlarıyla "orada" olduğunu zaten biliyorlar. inanıyoruz, güveniyoruz biz hocaya. hocanın kendisini ve kim olduğunu videoyla, belgeyle ispat etmesine gerek yok. bizler bilelim, inanalım yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın