resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36253
    yaptigi yardimin rakamini bir aciklasa da hemen gecmisteki gelir gider tablosuna bakarak, diger bagiscilarla da kiyas yaparak az mi vermis cok mu vermis tartismaya baslasak. offff var ya ne guzel giderdi bu gunlerde. tam ihtiyacimiz olan sey.

    sadece fatih terim ozelinde bir mevzu degil bu yazdigim. x kisisi bagis yaptigini acikladigi anda magarada saklanan bagiscilar bir anda ortaya mi cikacak? haber sitelerinde, sosyal medyada her sayfa yeniledigimizde yeni koli paketleme goruntuleri, bagisci isimleri, yardim talepleri, vefat/kurtarma goruntuleri akmaya devam ediyor. bir insan bunca hengamenin icinde niye oturup da "su isim niye bagis yapmadi, bu kurulus niye ses vermedi" diye dusunur inanamiyorum.

    kendisine yonelik bastaki "tartismaya baslasak" kismina donersek; yok canim bu da yapilmaz artik diyenler birkac dakikasini ayirip 'meclis tartisma fatih terim' kelimelerini internette bir aratsin bakalim ne sonuclar gelecek.

    gorev yaptigi donemlerde taraftarlik turnosoluyken, simdiyse durduk yerde issizlik turnosolu olmaya dogru depar adim giden saglikli ve uzun omurler diledigim efsanemiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın