resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36246
    8 ocak 2023 tarihinde dizinden ameliyat geçirmiştir, 69 yaşında bir insan için bu ameliyatın ne kadar uzun bir süreci olduğunu düşünün. fatih terim yıllardır binlerce çocuğa burs verdi, burs verdiği çocuklar bile yıllar sonra öğrendi terim tarafından kendilerine burs verildiğini asla medyaya afişe etmedi. çocuk esirgeme kurumuna, kurum tarihinin en büyük bağışını yaptı yine medyaya afişe etmedi.
    fatih terim 69 yaşında ve zorlu bir diz ameliyatından çıktığı için aktif değil, herkesin acıyı benzer şekilde yaşamasını beklemek saf kötülük. terim aslında böyle konulara asla geri planda kalmazdı da işte özel durumu var.
    kötü niyetli insanlar, kötü niyetini böyle günlerde belli eder, terim başlığına gelip bilip bilmeden saçmalayan arkadaşlar size üzülüyorum, ne bitmez kininiz varmış? yanlış yere yönlendiriyorsunuz kininizi.
    abdullah avcı, şenol güneş, jorge jesus, mustafa denizli hangisinden bir tepki geldi, bu adamlar spor adamı geçmiş olsun demekten başka ne yapabilirler?
    volkan ve gökhan zan örneği uç örnekler kaç tane var?
    büyük ihtimal bu başlığa yorum yapmıyorum diye nefret kusanların hayalinde göremeyeceği rakamları bağışlamış, sağlığının el verdiğince de insanlara yardım ediyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın