resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36239
    fatih terim, netflix, starbucks... yahu kimse yaptığı yardımı göstermek zorunda değil, hatta göstermemesi daha erdemli bir davranıştır. bu ülkede koç ailesi için de yardım yapmıyor dendi, gir koçun kendi sitesine bak neler yapıyorlar. ali koç'u sevmem, hakkında daha önce defalarca eleştiri yaptım ama mesela para yardımı yapmaksa çıkar 1 milyon tl bağışladım der, koç ailesine koymaz, devede kulaktır o. fatih terim çıkıp siyah ekran üzerinde geçmiş olsun yazıp şu kadar para mı gönderdim desin, bu mu? yahu adam belki koskoca bir operasyonu yönetiyor ve reklamını yapmıyor nereden biliyoruz?

    bence enerjiyi şu an starbucks'a, netflix'e falan harcamayalım. gereksiz yere bilip bilmeden kurumlara, insanlara yüklenmeyelim.

    yani ben mesela bursa'da yardım toplanan yere gittim bim'in tırı vardı orada, adam aracını vermiş işte, bu şimdi az şey mi? bunun maddi bir karşılığı yok mu? senin benim bağışlarımda yakıtı, şoförü dahi bir tır kiralanabilir mi mesela o bölgeye gidecek... mesela galatasaray 40 tır gönderdi, bunlar için bir petrol firması sponsor oldu, belki ali koç fener'in tırlarının benzinini cebindne koydu ki koysun zaten o para ali koç'a koymaz ama çıkıp bunları mı açıklasın insanlar...

    edit: yaşadığımız depremle ilgili ben de sosyal medyadan bir paylaşımda bulunmadım. zaten paylaşımda bulunmanın da bir işe yaradığını düşünmüyorum. mesela bir çatal bıçak tabak çanak satan firma siyah kurdele ile paylaşımda bulundu ama aynı firmanın müdürü o sırada, doğuda görevli satış temsilcisi için gelsin bende kalsın diyen arkadaşıma ''onun çalışmayacağını sana kim söyledi, sen bunları düşünme kendi işine bak'' dedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın