resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 4791
    geçen sene takımdaşlığın kurulamamasının bir numaralı nedeni bu arkadaşın yaptığı eylemdir. saha içerisinde rakiplerine gösteremediği agresifliği takım arkadaşına göstererek hem onu zor durumda bırakmış hem de takımı kamuoyuna rezil etmiştir. daha sezonun başında camiayı kaosa sürüklemiştir.

    benzer hareketi ne sevilla’da ne de avrupa’nın herhangi bir kulübünde yapma cesaretini gösteremez kesinlikle. bu bize bağlılığının olmadığının bir kanıtı. ayrılık sürecinde de ayrıca belli ettiği aidiyet duygusunun zayıflığı sebebiyle de transferde elimizi güçsüzleştirmiş edeceğimiz karı düşürmüştür. 8m kar edilen scout transferi mi olur? en iyi yönetimden en kötüsüne kadar her transfer döneminde kaç 8mlik transfer hatası yapıyoruz zaten. gelişimi sürecindeki çekilen cefaya değmez.

    sonuç olarak yerine daha iyisinin daha karakterlisinin yerlisini çektik. ne hali varsa görebilir şimdi. bu gidişle 1-2 seneye döneceği yer de türkiye’de galatasaray harici bir kulüp olur. böyle bir kehanette de bulunmuş olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın