resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1572
    hala ısrarla günlük yaşadığımızı bizi hatırlatan hocamızdır.

    bir sezonda her şeyi bekleyip, olmayınca sıradaki gelsin mantığını o kadar benimsemişiz ki ülke olarak, galatasaray taraftarının da bundan nasibini almaması beklenemezdi.

    yatırımın ne olduğunu bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. yatırım geleceğe yapılır, bugüne değil. bugün bir şeylerden vazgeçersin yarın için. bu illa ki bugün başarısız olmalıyız demek değildir ancak bugün zarar etmeyi, kaybetmeyi göze almalıdır yatırım yapan kişi, kurum.

    rijkaardın bugünkü durumunun sorumlusu kendisinin sezon başında hepimizi mest eden futbolu takımımıza oynatmasıdır. güzel futbol izlemeye hazırladık hepimiz kendimizi. ama olmadı. o da hata yaptı, oyuncular da. yine de yapacaktır. ama her gelen hoca kötü gidişle ayrılırsa yakında fenerbahçe gibi olacağız. istikrar başarı getirecektir.

    kariyeri için tutmayalım elbette, gelecek için tutalım tutacaksak. ancak hocalığından şüphe etmeyelim lütfen. fatih terim bize hem uefayı aldırdı, hem 4 sene üstüste şampiyon yaptı, hem de ikinci döneminde ilk üçe giremedik. aynı hoca. o da mı yeteneksiz? istemeyebilirsiniz, ama bakmak istediğiniz yerden görmeyin sadece, geniş bakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın