• 32199
    ligdeki üst üste maç kazanma rekoru yanlış hatırlamıyorsam 11-12 sezonunda içerde 2-1 kazanılan sivas maçı ile başlayıp sırasıyla gençlerbirliği, fenerbahçe, trabzonspor, orduspor, manisaspor, ibb, samsunspor, karabükspor galibiyetleriyle devam eden ve deplasmandaki eskişehirspor beraberliğiyle son bulan 9 maçlık seri olan canım takımım.

    son dönemde hem sosyal medya hem de çeşitli gazetelerde ligde bu konudaki rekorumuzun 8 maç olduğu ve antalya maçını kazanmamız halinde okan hocamız ve takımımızın bu rekoru kıracağı söyleniyor. ancak bu yanlış bir bilgi. bu akşamki maçı kazanmamız halinde rekor egale edilecek ve umuyorum ki takımımız ve hocamız ilerleyen maçlarda rekoru önce kırıp sonra da geliştirmeye devam edecekler ancak yine de bu tarz istatistikler ve rekorlarla kafamızı meşgul etmemeliyiz diye düşünüyorum. bizim asıl hedefimiz sezonu çifte kupayla bitirmek olmalı.

    kısacası gereksiz istatistikleri konuşmaya da rehavete de gerek yok sözlük. daha hiçbir şey kazanmadık ve eskisinden daha da hırslıyız şu anda...

    dipnot: bu entryi girmemin tek nedeni takımımız hakkında yanlış aktarılan bir bilgiyi düzeltmek istememdi. ayrıca bu konudaki yanlış bilgi dolaşımının nedeni kulüp efsanemiz fatih hocamızın son döneminde üst üste 8 maçlık galibiyet serisini 2-3 farklı sezonda tekrarlamamız ve maalesef ki her defasında 8.maçtan sonra takılmamız olabilir diye düşünüyorum. dilerim bugün o şanssızlığı da kırdığımız gün olur ve antalya maçını kazanıp yolumuza devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın