• 32185
    2022-2023 sezonunda eksik bir tarafını bulamadığım canım takımım. 23. şampiyonluk çok yakın.

    forvetlere bakıyorsun, gayet net oyuncular, arkaya sarkanı mı ararsın, top indireni mi ararsın, net gol vuruşu yapanı mı ararsın, hepsi var. belki tekte vuran bir oyuncu olsaydı yada mustafa mohammed kalmış olsaydı, bi tık daha varyasyon sahibi olabilirdik. ama onsuz da işler yürüyor.

    orta sahada deepplaymaker var, 6 var, 8 var, genelde beğeneni yok ama midtsjö var -ben numarasını çözemedim- top dağıtıyor arkaya geçiyor öne doğru top sürüyor, al ver yapıyor, oyun soğutmak için bire bir. kanatlar desen türkiye'nin üzerinde kaliteye sahip. kaliteli ayakların defansa yardım ediyor olması da muazzam. daha ne istersin ki?

    defansa bakmıyorum bile. aslan parçaları hem kesici hem süpürücü, hem oyun kurucu, hem arkada kalan hem öne çıkan. yani biri değil ikisi birden muhteşem. bu kadar konsantrasyon olabilir mi, hiç mi kopmazsınız abi oyundan? muhteşem bir defans hattımız var, nazar değmesin.

    bekler desen aanholt hakkında konuşmak istemiyorum ama her iki bekin de sağlı sollu yer değiştirerek oynayabilmesi bizim için büyük avantaj. ve defansif yönleriyle ofansif yönleri ortalama üzerinde.

    bu takım bizi avrupaya taşır. çünkü oyuncuların kalitesinin yanında bir de bunları kullanmayı bilen teknik ekip var.

    futbol ziyafeti için, kolej havası için, özellikle de seyirci ile bütünleştikleri için a'dan z'ye teşekkür ediyorum. iyi ki galatasaraydasınız, iyi ki galatasaraylısınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın