• 32181
    okan buruk hocamızın ocak 2023 itibariyle türkiye liglerinin çok üzerinde oyun oynattığı ve tüm oyuncuların etle tırnak gibi kenetlendiği takım.

    sezon başında doğal olarak arızaları olsa bile her geçen maç daha iyiye giden bir grafiğimiz var. oyunculardan bağımsız takım çok güzel sahaya yerleşiyor ve setler oynuyor. soldan sağa, sağdan sola takım sürekli şekilde rakibine dalıyor, rahatsızlık veriyor ve bunu müthiş bir iştahla yapıyor. türkiye liginde bu oyuna karşılık vermek pek mümkün görünmüyor. sezon başında bu delici ve rakibi dağıtıcı oyunu pek oynayamıyorduk ama disiplini elden bırakmadan sürekli çalışıldığı için takımın oyunu fark yaratmaya başladı.

    kerem aktürkoğlu'nun ve sacha boey'in devamlı içeri girip çıkması, lucas torreira'nın, sérgio oliveira’nın koruması gibi sahada kahramanlıklar yapması ve sürekli onun rahat oyun oynaması için yorulmak bilmeden şok presler yapması, abdülkerim bardakçı’nın öldürücü paslar atan ve nokta ortalar yapan bir stoper olma yönünde ilerlemesi, kaptanımız fernando muslera’nın şampiyonluk modunu açmış olması, mauro icardi’nin kendine gelmesi ile birlikte gol ve goller attırmaya başlaması ve karakter sahibi diğer tüm oyuncularımızın tek vücüt olarak kenetlenmesi bileğimizin kolay kolay bükülmeyeceğinin göstergesi haline geldi.

    okan buruk hocamızın oyuncudan bağımsız oynattığı oyun çok kuvvetli ve göze hoş geliyor. bu noktadan sonra bu oyunu oynayabilen her oyuncu takım içinde oynadığı pozisyonda yıldız olacaktır. yeter ki tüm oyuncular sahada hakeme ve rakibe dikkat ederek kararlı, istekli ve iştahlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın