resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36205
    okan buruk’un fatih terim’e benzetilmesinde kötü bir şey yoktur. zira benzeten insanlar da gayet farkındadır ki okan hoca ile fatih hoca aynı insanlar değildir, karakterleri, çalışma stilleri, futbol anlayışları bile farklıdır.

    bu birisini kötü diğerini iyi yapmaz. benzeten insanların, en azından kendi nezdimde, benzetme sebebi aynı başarıların, hatta daha fazlasının okan hoca tarafından galatasaray ile elde edilmesi isteğidir.

    fatih hoca gibi bir örneğin orada duruyor olması büyük şans. bu sayede belki de geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmayacak. örneğin, fatih terim’in hata olarak gördüğünü açık açık söylediği uefa kupası sonrası fiorentina’ya geçiş. belki o gün geldiğinde, okan hoca bunu örnek alıp galatasaray’a daha büyük başarılar getirmek için kalacak.

    fatih hoca’nın karakteri kariyerinin en başından beri hiç değişmedi. hep kazanmayı istedi, ama hiçbir zaman çok büyük ekipler kurarak yapmadı bunu. daha içerde, kişisel olarak güvendiği ekipler kurdu. uefa kupasını kazandığında yardımcı antrenörü bülent ünder’di mesela. yalnızca biz insanların hangi şartlarda çalışması gerektiğini dikte etmeyi sevdiğimiz için bunu yanlış gördük.

    fatih hoca başarılı olmak için bu şekilde çalışmayı şart koşuyorsa, en doğal hakkıdır. aynı şekilde, okan hoca daha profesyonel, geniş bir ekiple geliyorsa, onun da en doğal hakkıdır. fatih hoca’yı sevenler de, fatih hoca da, okan hoca da gerçekleri benimsedi. okan hoca’nın instagram hesabındaki az sayıda fotoğrafa bakarsanız fatih hoca’yla olan fotoğrafını da görebilirsiniz orada.

    akp’nin “bize darbe yapacaklar” korkusu gibi suni bir korku var ortalıkta. bu korkudan vazgeçin. okan hocamızı benimsedik, en azından ben şahsen en baştan beri destekliyorum, desteklemeye de devam edeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın