• 1
    saat 19.00'da başlayacak olan basketbol süper ligi 14. hafta maçı. maç canlı olarak bein sports 5 kanalından yayınlanacak.

    yeni transferimiz dusan ristic'in bu maç oynayacağını düşünüyorum. jehyve floyd da iyileşmişken maç kadrosundaki 5 yabancıyı nasıl seçeceğimizi merak ediyorum.

    merkezefendi bugüne kadar oynadığı 13 maçın 6'sını kazanmış. bu galibiyetlerden birini geçen hafta telekom'a karşı, diğerini de 11. haftada fenerbahçe'ye karşı aldılar. tabii bu galibiyetleri kendi seyircisi önünde adılar. bu sezon oynadıkları 5 deplasman maçında sadece 1 galibiyetleri var, o da bizi geçen hafta mağlup eden konyaspor'a karşı.

    merkezefendi'nin skor yükünü nikos rogkavopoulos*, eski oyuncumuz aaron harrison'ın ikizi andrew harrison, max heidegger gibi oyuncular çekiyor. pota altında ise johnny hamilton gibi atlet ve martin peterka gibi dış atışı olan oyuncuları var. eski oyuncumuz ayberk olmaz ise en skorer yerlileri.

    umarım tribünler futbolda gelen derbi galibiyetinin* etkisiyle dolar.* rakibi hiç ümitlendirmeden temiz bir galibiyet şahane olur.

    edit: maç haftası düzeltildi.

    edit2: floyd kadroda yok, ristic kadroda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın